Bevásárlókocsi érmék

bevasarolo_ermek01

Műanyag 100 Ft-os, 1 Eurós kocsipénz melyet bármilyen alapszínnel készíthetünk, emblémázása tamponnyomással vagy digitális négyszínkolor nyomással tötrénhet.

bevasarolo_ermek02

Külső füles kocsipénz, négyszínkolor nyomattal, műgyanta borítással, mellékelt karabínerrel

bevasarolo_ermek03

Nyeles kocsipénz, négy akár különféle embléma hellyel, melynek az az előnye, hogy a bevásárló kocsiba helyezve is látszódik a reklám felület. A képen ovális nyélkialakítással látható, de van négyzetes kialakítású is a megfelelő logók elhelyezésére.

bevasarolo_ermek04

Műanyag kocsipénzek melyek bepattinthatóak a mellékelt tartójukba. Az érmék az első kép szerinti kivitelben készülhetnek, a tartójuk két oldalon emblémázható gyantás matricával, akár négyszínkolor kivitelben is.

bevasarolo_ermek05

Nyeles kocsipénz a hozzá tartozó karabinerrel.

bevasarolo_ermek01

Fémből készített, teljesen egyedi kialakítású kocsipénz, egy oldalon emblémázva, karabinerrel.

bevasarolo_ermek07

Műanyag lemezre digitális négyszínkolor nyomású, egyedi fazonra vágott, akár két oldalon emblémázott kocsipénz. Olcsó, könnyen variálható, de nem hosszú távú használatra tervezett kivitel.

bevasarolo_ermek08

Fémből készült, belső lyukasztású, négyszinkolor emblémával és műgyanta borítással ellátott bevásárlókocsi érme, mely a legkedveltebb tartós kivitel.

bevasarolo_ermek09

Fémből készült, belső lyukasztású, 100- és 20 Ft-os nagyságú négyszinkolor emblémával és műgyanta borítással ellátott bevásárlókocsi érme, mely a legkedveltebb tartós kivitel.

Comments are closed