Bútorveretek

Bútorok restaurálásához, felújításához egyedi bútorvereteket is készítünk, melyek meglévő minták vagy fényképek alapján elkészített darabok. Általában rézből precíziós öntéssel készítjük igény szerinti kikészítéssel és felerősítési lehetőségekkel. Következő képeinken néhány példát mutatunk eddig gyártmányainkból.

butor_veretek01

Precíziós öntéssel készült bútorveretek, melyekkel a legfinomabb mintákat is kiváló minőségben lehet visszaadni.

butor_veretek02

Precíziós öntéssel készült bútorveretek, melyekkel a legfinomabb mintákat is kiváló minőségben lehet visszaadni. Kikészítésüket tekintve a megrendelők igénye és a bútorok stílusa szerint járunk el.

butor_veretek03

Precíziós öntéssel készült bútorveretek, melyekkel a legfinomabb mintákat is kiváló minőségben lehet visszaadni. Igény szerint különféle galvánbevonatokkal látjuk el, akár aranyozva, ezüstözve vagy különböző antikolásokkal.

butor_veretek04

A nagyobb méretű vereteket homoköntéssel készítjük, melyeket cizellálás után különféle galvánbevonatokkal látjuk el, akár aranyozva, ezüstözve vagy különböző antikolásokkal.

butor_veretek05

Precíziós öntéssel készült bútorveretek komódokhoz. A gyártás folyamán mindig törekszünk, hogy az eredeti felerősítési módokkal lássuk el a darabokat.

butor_veretek01

Precíziós öntéssel készült bútorveretek.

Comments are closed